Prečo zemiakové? Lebo zemiaky mi menej dvíhajú cukor v krvi ako biela či celozrnná múka. Zároveň sa pri ich trávení…
Moje dieťa túto smotanovú tortu miluje. Samozrejme som ale rozmýšľala, ako vyrobiť jej zdravšiu verziu – takú, ktorá by nedvíhala…
Tak toto je zatiaľ jeden z najlepších receptov, aké som kedy vytvorila. Vláčny, totálne čokoládový brownie v krásnom kontraste s…
V jednoduchosti je krása. Kto by povedal, že v takom pečenom jabĺčku v kombinácii so šľahačkou a orechami sa môže…
Datlové keksíky sú naša klasika – na cesty či vianoce. Iné už nerobím. Cítiť v nich úžasnú chuť kvalitného masla…
Tento koláč na to nevyzerá, ale je to jeden z najrýchlejších a najlepších, aké poznám. Stačí len pomlieť orechy, ovsené…
Táto torta je trošku náročnejšia na prípravu i suroviny. Treba mať k dispozícii kvalitný mixér, ktorý z kešu orechov dokáže…
Ricotta je ľahšie stráviteľná sestra tvarohu a mascarpone. Na rozdiel od mascarpone má menej tuku a na rozdiel od tvarohu…
V obchodoch už neviem nájsť zmrzlinu, ktorá by (mne) chutila. Kedysi sme kupovali aspoň tie tvarohovo-jahodové, ale asi mi za…