1. augusta 2022

Najlepší malinový brownie

Tak toto je zatiaľ jeden z najlepších receptov, aké som kedy vytvorila. Vláčny, totálne čokoládový brownie v krásnom kontraste s kyslými malinami…. A bez lepku a múky, superrýchly.

Postup prípravy:

  1. Trúbu dáme rozohriať na 180 stupňov.
  2. Maslo a čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli, fazule necháme odkvapkať a všetky ingrediencie okrem malín spolu rozmixujeme výkonným mixérom.
  3. Polku cesta dáme do menšej formy na pečenie a všetky maliny naukladáme navrch. Prikryjeme zvyšnou polkou. Veľkosť formy na pečenie je 17×24 cm.
  4. Dáme piecť na 25 minút na dolný i horný ohrev.
  5. Absolútne top luxusná chuť je spolu so šľahačkou.

Details

Ingredients

  • 250 g konzerva červenej fazule Kidney /Bonduelle/
  • 150 g čokolády na varenie /viac ako 60 percentnej, ideál Alnatura alebo horká Vivani/
  • 45 g kakaa
  • 1 čl vanilkového prášku
  • 3 vajíčka
  • 100 ml javorového sirupu
  • 2 čl prášku do pečiva
  • 1 pl masla
  • 200 g malín

Leave a comment

Minimum 4 characters