Z večere mi ostal pstruh, tak som rozmýšľala, čo s ním na raňajky. A napadla mi táto skvelá nátierka. Dieťa…
Jedli ste už domáce maslo? A ešte k tomu fermentované, teda nakvasené? Nie? Je to veľmi jednoduché, veľmi odporúčam, hlavne…
Že sa nedá urobiť džem bez cukru? Dá. Stačí použiť prirodzený cukor v poriadne dozretom ovocí. Džem zhustne pomocou prírodného…
Čas najlepšej a najzdravšej bryndze je tu. Nemusí to byť len májová, podstatné je, akú zelenú pašu majú ovečky. A…
Ako sa blíži jar, tak mám čím ďalej, tým väčšiu chuť na čerstvú zeleninu. Najčerstvejšie sa teraz dajú dopestovať klíčky…
12. novembra 2017
Mrkvová pomazánka s pažítkou (bez laktózy, BKM, bezlepková)
Táto nátierka pravidelne ohuruje maminy, keďže chutí aj deťom, ktoré bežne nátierky nemusia. A po dosolení chutí aj dospelákom. Pre…